Ursus Breweries, parte a grupului SABMiller PLC, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania.Logo_Ursus_Breweries_M
In prezent, Ursus Breweries detine 3 fabrici de bere in Brasov , Buzau si Timisoara si o mini-facilitate de productie in Cluj. Compania isi desfasoara activitatea prin punctele de lucru din Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau, Brasov si Bucuresti. Marcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Stejar, Azuga, Redd’s, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Miller si Pilsner Urquell. Faptul ca 1 din 3 beri consumate de romani este o marca Ursus Breweries spune multe despre calitatea berilor noastre si despre aprecierea de care acestea se bucura din partea consumatorilor.
SABMiller PLC este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participatii in societati producatoare de bere sau acorduri de distributie pe 6 continente. Marcile grupului includ beri premium internationale, cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell, precum si o gama exceptionala de marci locale cu pozitii de lider, precum Aguila, Castle, Miller Lite, Snow si Tyskie. In afara SUA, SABMiller PLC este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care imbuteliaza produse Coca-Cola.
rio
RIO BUCOVINA este in top 5 al celor mai mari producatori de ape minerale din Romania, avand in portofoliu branduri precum BUCOVINA – apa minerala naturala, La Vitta, bauturile racoritoare RIO, La Vitta si Bon Ton.
8277581
CRAMA CEPTURA, asezata in inima podgoriilor din Dealu Mare, la Crama Ceptura cele 14 zile de soare in plus se regasesc in fiecare sticla de vin.
crama-oprisorCRAMA OPRISOR, pasiune, intuiţie, grijă pentru detalii, responsabilitate. Sunt cele patru ingrediente simple pe care Carl Reh, fondatorul Reh-Kendermann, le-a pus la baza afacerii sale cu vinuri, în 1920, într-o Germanie care se regăsea pe sine după un război devastator. Moştenirea lui e prezentă şi azi, după nouă decenii, compania devenind cel mai mare exportator de vinuri germane (şi una dintre cele mai mari din lume) şi reuşind să rămână, totodată, o afacere de familie, care pune preţ pe aceleaşi principii ca la început.
GRANDDIS, ….parteneri-granddis
PHOENIXY,  povestea pufuleţilor GUSTO și a companiei Phoenix începe în anul 1992, în subsolul casei părintești din Băicoi. Cu timpul, prin perseverență și investiții continue în calitate și dezvoltare, GUSTO a devenit o adevarată poveste antreprenorială de succes, 100% românească, de care noi toți suntem mândri.logo-nou-alb-pufuletii-gusto
HUSI,  S.C. SPEED S.R.L. a fost înfiinţată în 1994, cu sediul în Huşi, Vaslui, Romania, principalul obiect de activitate fiind producerea şi comercializarea de vinuri. Pe parcursul a peste 14 ani de activitate societatea noastră a comercializat pe piata internă şi la export peste 200 de milioane de litri de vinuri imbuteliate cât şi vrac, din soiuri albe şi rosii.
VINEXPORT, Societatea comerciala “VINEXPORT TRADE-MARK” S.A., in insolventa – in insolvency – en procedure collective, este infiintata din anul 1969 si a functionat sub numele de Intreprinderea Comerciala pana in anul 1991, cand si-a schimbat forma juridica in societate comerciala pe actiuni conform Legii 31/1990 cu capital privat 100%.
logo_husiIn anul 2007, societatea noastra a finalizat un program de investitii tehnologice pentru fermentarea controlata, tratarea, conditionarea si imbutelierea vinurilor de aproximativ 20 milioane € conform standardelor europene.
Urmare acestei investitii societatea are o capacitate de productie de 350.000 hl vinuri imbuteliate anual din categoria vinurilor de masa, vinurilor cu indicatie geografica si a vinurilor cu denumire de origine controlata comercializate sub marca proprie ROVINEX.logo_rovinex